En kaliteli çay yaprakları Çin’de el ile toplanıp yuvarlanarak isminin de anıldığı gibi inci tanesi şeklini alır. Mevsiminde toplanan taze yasemin çiçeklerinden yoğun çiçeksi tadını ve kokusunu alır. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Cam demlikte servis edilir.
Organik yapraklardan üretilen ve içimi yoğun bir tada sahip Organik Sencha çayıdır. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Organik yapraklardan üretilen ve içimi yoğun bir tada sahip olan Organik Chunmee çayıdır. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Mevsiminde toplanan yasemin çiçekleri ile aromalandırılmış yeşil çay, doğal içim keyfi sunar. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Nisan ortasında toplanan yapraklar açık yeşil dem rengine sahiptir ve çok yumuşak bir içim sunar. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Çin’in Lushan Dağı yamaçlarından toplanan yapraklardan üretilip, frenk üzümü ile aromalandırılmıştır. Yoğun bir aromaya, parlak ve yeşil bir deme sahip olan yeşil çay. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Koyu yeşil yaprak rengi, açık yeşil dem rengi, çok yumuşak bir içim sunar. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Güçlü ve arkadan gelen hafif buruk tadından dolayı dünyanın klasik yeşil çayları arasındadır. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Sencha, özenle toplanmış çay yapraklarının önce 15-20 saniye kadar buhardan geçirilip daha sonra kıvrılma, ısıtılma ve kurutulma işlemlerinden geçirilmesiyle elde edilir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Yeşil çay yaprakları ipek ip ile elle birbirine bağlanarak üretilir. Çok hafif, tatlı ve yumuşak tadı ile benzersiz bir çay keyfi sunar. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Cam demlikte servis edilir.
Japonya’nın özel bir çay çeşidi olan “Sencha” yapraklarının, doğal kavrulmuş kahverengi pirinçlerden gelen tatlımsı aroma ile buluşmasından oluşur. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir.
Çin’in Wuyi Dağları’nın yamaçlarından, sezonun ilk iki haftasında sabahları toplanan çay yapraklarından elde edilen yeşil çaydır. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
El değirmeni ile özenli bir şekilde toz haline getirilen çay yapraklarından oluşan çaydır. Şekere ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Fincan bardakta servis edilir.
Çin’in Tai hu’nun Dong Ting dağında yetişen çay bitkileri, tatlı kokulu meyve ağaçları arasında yetiştirilmektedir. Böylelikle meyve ve çiçek aromalı çay kokularını taşımaktadır. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Yeşil çay ile nanenin ferahlatıcı kokusunun limon aroması ile zengin uyumunu içermektedir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir.
Yeşil çay, limon otu, melisa çayının frenk üzümü aroması ile keyifli uyumunu içermektedir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Açık yeşil dem rengine sahip olan yeşil çay Bergamot aroması ile aromalandırılmıştır. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Çin’in özenle seçilmiş yeşil çayları ile mistik baharatların muhteşem uyumunu içermektedir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Tüm yeşil çaylar aynı bitki türlerinden elde edilirken, bugün Çin, Japonya, Hindistan, Sri Lanka, Tayvan, Bangladeş, Yeni Zelanda, Hawaii ve hatta Güney Carolina dahil olmak üzere tüm dünyada yetiştirilen ve üretilen farklı yeşil çay türleri vardır. Bununla birlikte, yeşil çayın Çin'de ortaya çıktığı düşünülmektedir. Bugün bile Çin'de "çay" kelimesinin Batı'da olduğu gibi genel çay kategorisini değil, sadece yeşil çayı ifade ettiği söyleniyor. Çin'in Yunnan eyaleti, Camellia sinensis bitki türlerinin orijinal evi olarak kabul edilir. Aslında, dünyanın 380'den fazla çay çeşidinden 260'ı Yunnan'da bulunabilir. Bir popüler efsane, Çin İmparatoru ve Çin tıbbının sözde mucidi Shennong'un, MÖ 2737'de yakındaki bir çay ağacından taze çay yaprakları kaynamış su bardağına düştüğü zaman bir içecek olarak çayı keşfettiğini ileri sürüyor. Diğerleri, çayın keşfi için MÖ 500'lerde ve sonraki yüzyıllarda çeşitli Budistlere atıfta bulunur. Budistler, dinlerini, kültürlerini ve çay ritüellerini yayarak Hindistan ve Çin arasında seyahat ederlerdi. Budist rahipler, Avrupa manastırlarındaki Katolik meslektaşlarının üzüm ve şarapla yaptığı gibi çay yetiştirdi, hasat etti ve üretti. Keşişlerin fiziksel ferahlık, meditasyona yardımcı olmak ve alkolün ikamesi olarak çay içme alışkanlığı, Çin'e yayılan manevi ve sosyal bir uygulamaya dönüştü. Yeşil çayın, Çin'in büyük Budist manastırlarını ve tapınaklarını ziyaret eden ve okuyan bir Zen rahibinin çay bitkisi tohumları ve çalıları ile Japonya'ya döndüğü 1190 civarında Japonya'da popüler hale geldiği iddia ediliyor. Eisai adlı genç rahip, Çin'de çay yetiştirme ve içme deneyimini, kendi Budist rahipler topluluğu içinde bir meditasyon ritüeli olarak çay yolunu popüler hale getirmek için kullandı ve sonunda çay içme geleneğini Japonya'nın geri kalanına yaydı. Bugüne kadar Çin ve Japonya, dünyanın en çok yeşil çay üreten ve ihraç eden iki ülkesidir.