Yarı fermente olan Oolong çayı, kendine has dem rengi ve içimi ile farklı çay severler için özel bir seçimdir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Gaban Oolong çayı, diğer Oolong çaylarına göre daha yoğun bir içime sahiptir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir. This
Ginseng kaplı Oolong çayı, hafif şekerli bir içime sahiptir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. . Demir döküm demlikte servis edilir.
Kokusunu yasemin çiçeklerinden alan Oolong çayı sarı bir dem rengine ve içerdiği tropik çiçekler sayesinde zengin ve taze bir tada sahiptir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir.
Süt buharında tutularak hafif kremalı ve süt aroması ile elde edilen Oolong çayıdır. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Oolong çayının, bitki parçacıkları ve limon ile bir araya gelmesiyle oluşan ferahlatıcı lezzete sahiptir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Demir döküm demlikte servis edilir.
Bai Mu Dan beyaz çayının karakteristik yumuşak içimi, açık yeşil dem rengi ile taptaze bir çay keyfi sunar. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Cam demlikte servis edilir.
Bai Mu Dan beyaz çayının karakteristik yumuşak içimi, doğal gül yaprakları ve gül aromasıyla lezzendirilmiştir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Cam demlikte servis edilir.
Bai Mu Dan beyaz çayının karakteristik yumuşak içimi, bergamot aroması ile lezzetlendirilmiştir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Cam demlikte servis edilir.
Çay yaprağının en taze filizlerinin tek tek elle toplanıp, özel kurutulması ile üretilen en nadide çaylardan olup, yumuşak bir içim keyfi sunar. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Cam demlikte servis edilir.
Açık bir dem rengine sahip olan Sarı Çay, yumuşak bir içime sahiptir. Şeker ilave edilmden tüketilmesi tavsiye edilir. Demlik döküm demlikte servis edilir.
Oolong, çay işlemede gerçek bir zanaatkar ustalığını temsil eder. Bir oolong çayının görünümü, şekli ve tadı, yetiştirildiği bölgeye ve nasıl işlendiğine bağlı olarak çılgınca değişebilir. Oolong'un kökenleri hem Çin'de hem de Tayvan'da iddia ediliyor ve çay bugün her iki ülkede de hala büyük saygı görüyor. Bir hikaye, Çinlilerin, yoğun bir şekilde oksitlenmiş ve mistik Çin ejderhasına benzeyen şekillere bükülmüş büyük koyu çay yapraklarına "wulong" veya "siyah ejderha" adını verdiğini iddia ediyor. Başka bir hikaye, oolong çay tarzını tesadüfen keşfeden Wu Liang (daha sonra Wulong olarak kısaltılmıştır) adlı bir çay çiftçisinin hikayesini anlatır. Çiftçi, çay toplamakla geçen uzun bir günün ardından dikkati dağıldı ve solmakta olan çay yapraklarına geri döndüğünde, zaten oksitlenmeye başladıklarını keşfetti. Hangi hikayeye inanırsanız inanın, en ünlü Çin oolonglarının yüksek dağlık bölgelerde, kayalık arazilerde ve serin havalarda yetiştirildiği doğrudur. Bu oolonglara ünlü oldukları zengin lezzeti veren eşsiz coğrafyası ve sert ortamıdır. Tayvan'ın en ünlü oolongları geleneksel olarak daha az oksitlenir (%10 ila %40) ve bu nedenle Çin oolonglarından daha yeşil renkte ve daha hafif lezzette olma eğilimindedir. Ülke genelinde üretilen oolong çeşitleri, Fransa'dan çıkan şaraplar kadar çeşitlilik göstermektedir. Bazı oolonglar küçük sıkı toplar halinde yuvarlanırken, diğerleri uzun yapraklı iplikler halinde bükülür. Bazıları uzak sisli dağlarda yetişirken, diğerleri ılıman bambu ormanlı eteklerinde gelişir. Bazıları çiçekli otsu bir tat için ilkbaharda koparılırken, diğerleri kışın toplanır ve doyurucu bir odunsu lezzet için kavrulur. En ünlü oolonglar Çin ve Tayvan'da ortaya çıkarken, bugün dünyanın diğer bölgelerinde farklı oolong stilleri yapılmaktadır. Hindistan, Sri Lanka, Japonya, Tayland ve Yeni Zelanda, dünyanın bazı oolong çaylarını üreten ülkelerden sadece birkaçıdır.