Orta kavrulmuş mis kokulu kahvemizi bol köpüklü olarak çikolata ikramı ile servis yapılır
Orta kavrulmuş kahvemizi süt ile buluşturarak çikolata ikramı ile servis yapılır
Orta kavrulmuş kahvemizi süt ile buluşturarak çikolata ikramı ile servis yapılır
Orta kavrulmuş mis kokulu kahvemizi bol köpüklü olarak çikolata ikramı ile servis yapılır
Kahve çekirdeklerinin ince şekilde öğütülerek Damla Sakızı aroması ile harmanlanıp, uzmanlarımız tarafından hazırlanan kokusuyla sizi büyüleyecek kahvemiz,çikolata ikramı ile servis yapılır
Orta kavrulmuş damla sakızı aromalı kahvemizi çikolata ikramı ile servis yapılır
Menengiç özü süt ile pişirilerek çikolata ve çitlembik ile servis edilir.
Kahve çekirdeklerinin ince şekilde öğütülerek Fındık aroması ile harmanlanıp, uzmanlarımız tarafından hazırlanan kokusuyla sizi büyüleyecek kahvemiz,çikolata ikramı ile servis yapılır
Orta kavrulmuş fındık aromalı kahvemizi çikolata ikramı ile servis yapılır
Kahve çekirdeklerinin ince şekilde öğütülerek Çikolata aroması ile harmanlanıp, uzmanlarımız tarafından hazırlanan kokusuyla sizi büyüleyecek kahvemiz.çikolata ikramı ile servis yapılır
Kahve çekirdeklerinin ince şekilde öğütülerek karamel aroması ile harmanlanıp, uzmanlarımız tarafından hazırlanan kokusuyla sizi büyüleyecek kahvemiz.çikolata ikramı ile servis yapılır
Türk kahvesi, kaynatılarak demlenen çok ince öğütülmüş kahvedir. Herhangi bir kahve çekirdeği kullanılabilir; Arabica çeşitleri en iyi olarak kabul edilir, ancak robusta veya bir karışım da kullanılır. Kahve telvesi servis edildiğinde kahvenin içinde bırakılır. Kahve, evde çok ince öğütme için yapılmış bir manuel öğütücüde öğütülebilir, dünyanın birçok yerindeki kahve tüccarları tarafından sipariş üzerine öğütülebilir veya birçok dükkandan hazır öğütülmüş olarak satın alınabilir. . Geç Osmanlı dönemi kahve fincanı Kahve ve su, genellikle şeker ilave edilerek, Türkiye'de cezve adı verilen ve başka yerlerde genellikle ibrik olarak adlandırılan özel bir tencerede kaynatılır. Karışım köpürmeye başlar başlamaz ve kaynamaya başlamadan ocaktan alınır; İstenen köpüğü arttırmak için iki kez daha kısa süre tekrar ısıtılabilir. Bazen kahvenin yaklaşık üçte biri tek tek fincanlara dağıtılır; kalan miktar ateşe verilir ve kaynama noktasına gelir gelmez kaplara dağıtılır.[6]][5] Kahve geleneksel olarak kahve fincanı 'kahve fincanı' adı verilen küçük bir porselen fincanda servis edilir. Kahve siparişinde şeker miktarı belirtilir. Şekersiz (Türkçe: sade kahve), az veya orta şekerli (Türkçe: orta şekerli) veya tatlı (Türkçe: tatlı) olabilir. Kahve genellikle lokum gibi küçük ve tatlı bir şeyle servis edilir. Bazen kakule, sakız, salep veya amber ile tatlandırılır. Toz kahve telvesinin çoğu cezveden bardağa aktarılır; fincanda, bazıları dibe yerleşir, ancak çoğu süspansiyonda kalır ve kahve ile birlikte tüketilir.