Belçika çikolatası, taze çilek ve bisküvi ile hazırladığımız enfes tadı isteğe göre krema ile servis ediyoruz.
Sütlü Çikolata İle Kapladığımız Waffle Üzerine Çilek,Muz Ve Kivi Ekliyoruz.
Dondurmalı Waffle
Eritilmiş çikolata&çilek,muz, kivi ile servis edilir.
Belçika çikolatası, muz ve fıstıklı waffle
Kakao ağacının tohumları yoğun acı bir tada sahiptir ve aromayı geliştirmek için fermente edilmelidir. Fermantasyondan sonra tohumlar kurutulur, temizlenir ve kavrulur. Kakao uçlarını üretmek için kabuk çıkarılır, bunlar daha sonra kakao kütlesine öğütülür, kaba formda katkısız çikolata. Kakao kütlesi ısıtılarak sıvılaştırıldıktan sonra çikolata likörü olarak adlandırılır. Likör ayrıca soğutulabilir ve iki bileşenine işlenebilir: kakao katıları ve kakao yağı. Bitter çikolata olarak da adlandırılan pişirme çikolatası, herhangi bir ilave şeker içermeyen, değişen oranlarda kakao katıları ve kakao yağı içerir. Kakao yağından daha fazla lif içeren toz kabartma kakao, Hollanda kakaosu üretmek için alkali ile işlenebilir. Bugün tüketilen çikolatanın çoğu, tatlı çikolata, kakao katıları, kakao yağı veya ilave bitkisel yağlar ve şekerin bir kombinasyonu şeklindedir. Sütlü çikolata, ayrıca süt tozu veya yoğunlaştırılmış süt içeren tatlı çikolatadır. Beyaz çikolata kakao yağı, şeker ve süt içerir, ancak kakao katıları içermez.