Pu-erh Çayı, Koyu Çay olarak da anılmaktadır. Arkadan gelen hafif tütsülü bir tat barındırır. Dem rengi diğer tüm çaylardan koyudur ve kahverengidir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. Porselen demlikte servis edilir.
Güney Afrika’da Roybos çalısı olarak bilinen bu çayın içimi tatlı ve keyiflidir.Cam demlikte servis edilir.
Güney Afrika’da yetişen Roybos çalısının, peygamber çiçekleri, çilek ve bergamot aroması ile karışımından oluşan lezzet. Cam demlikte servis edilir.
Güney Afrika’da yetişen Roybos çalısının, portakal kabuğu, limon kabuğu, krema ve protakal aroması ile buluşmasından oluşur. Cam demlikte servis edilir.
Güney Afrika’da yetişen Roybos çalısının kahve tanecikleri ve çikolata aroması ile buluşmasından oluşan çaydır. Cam demlikte servis edilir.
Koyu yeşil, yoğun, buruk ve ekşimsi tada sahip Arjantin çayıdır. French Press ile servis edilir.
Mate çayı, melisa yaprakları, kekik ve limon aroması ile ferahlatıcı bir içime sahiptir. French Press ile servis edilir.
Mate çayı ve özel seçilmiş yeşil çayın karışımıdır. Orta koyuluktaki dem rengi ile hafif ekşimsi bir tat sunar. French Press ile servis edilir.
Güney Afrika'nın ilk çay içen Hollandalı yerleşimcileri, 1700'lerde o zamanın daha pahalı, ithal siyah çayına bir alternatif olarak rooibos demlenmesini popüler hale getirirken, ticari bir çay mahsulü olarak rooibos 1930'lara kadar gelişmedi. Bu genç, gelecek vadeden bitki çayı üreten bitki gelişmeye devam ediyor. 1990'ların sonlarında, daha tanınabilir kırmızı rooibosun daha az oksitlenmiş bir versiyonu olan yeşil rooibos yaratıldı. Ve 2000'lerin başında endüstri, yemek pişirmek için toz rooibos, çay benzeri bir "espresso" içeceği için konsantre rooibos ve gıda aroması ve kozmetik ürün katkı maddesi olarak kullanmak için rooibos özü geliştirdi.