Kahve çekirdeklerinini ince şekilde öğütülüp, uzmanlarımız tarafından hazırlanan kokusuyla sizi büyüleyecek kahvemiz.Taze demlenmektedir
Yöresel Kahve Çikolata ve karamel notalarına sahip bir klasiktir.Taze demlenmektedir
Yöresel Kahve-Çiçeksi, hafif ve aromatik bir tada sahiptir.Taze demlenmektedir
Yöresel Kahve-Yoğun kahve tadını meyve aromaları ile zenginleştirmek isteyenlerin için nadide bir lezzettir.Taze demlenmektedir
Yöresel Kahve-Meyvemsi ve karamelimsi bir tada sahiptir.Taze demlenmektedir
Yöresel Kahve-Meyvemsi ve yoğun bir tada sahiptir.Taze demlenmektedir
Çözünebilir Kahve, kurutulmuş kahve ekstraktından yapılan bir kahve türüdür.
Espresso, koyu kavrulmuş,yeteri kadar ince çekilmiş bir kahve türüdür.
Espresso, koyu kavrulmuş,yeteri kadar ince çekilmiş bir kahve türüdür.Double Espresso , İtalyanca diğer bir adıyla “Doppio” olarak bilinir.İçindeki lezzetler espressonun iki katı olduğu için bu ismi almıştır.
Espressoyu sıcak suyla yumuşatarak çikolata ile servis ediyoruz.
Espresso ve süt ile yapılan kahve ,üzerine süt köpüğü konularak servis edilir.
Karamel Aromalı Cappuccino
Fındık Aromalı Cappuccino
Vanilya Aromalı Cappuccino
Hindistan Cevizi Aromalı Cappuccino
Espresso , süt ve çikolata ile hazırladığımız kahvemizi çikolata ile ikram ediyoruz.
Espresso , süt ve beyaz çikolata ile hazırladığımız kahvemizi çikolata ile ikram ediyoruz.
Yumuşak içimli kahve severlere
Orta sert kahve severlere
Espresso, süt ve balkabağı ile hazırladığımız kahvemizi özel baharat karışımı ile ikram ediyoruz.
İsim biraz kafa karıştırıcı olabilir. Espresso dahil hemen hemen her tür kahve bir şekilde "filtrelenir". Dahası, 'Filtre Kahve' genellikle bir dizi farklı cihazı tanımlamak için kullanılır: Pourover, Aeropress, Chemex, Batch Brewer, Syphon… ve diğerleri. Bu demleme kategorisini tanımlamanın başka bir yolu da 'düşük basınçlı demleme'dir, çünkü hepsinin bir espresso makinesinden tek farkı budur. Demlemede düşük basınç kullanmak konsantrasyondur. Tipik bir espresso, yaklaşık 1:2 kısım kahve-su oranına sahipken, filtre kahve yaklaşık 1:16 kısım kahve-su oranına sahiptir. Bu tadı nasıl etkiler? Espresso ile karşılaştırıldığında, filtre kahvenin ağızda bıraktığı his daha az 'kalın' ve tatlar daha ince ve ayrıntılı. Yani, eğer espresso viski gibiyse, filtre daha çok şarap gibidir.