Yumuşak krema, kavrulmuş badem ve ananasla buluşuyor.
Akışkan Profiterol sosunun Belçika çikolatasıyla birleşmesi.
Sütlü çikolatayla hazırlanmış volkanik kek
Kakao büskivili tabanı üzerinde fırınlanmış gerçek limonlu cheesecake
Siyah çikolatalı hafif muss üzerinde nefis orman meyveleri
Pasta kahvenin essiz birlikteligini tek bir lezzette birlestiren mono latte…
Espresso ile tatlandirilmis pandispanya katmanlari arasinda yumusak peynir dolgulu enfes Tiramisu
Sütün kremasının özel hazırlanmış kekini yumuşatmasıyla oluşan hafif lezzet
Özel ürettiğimiz bisküvi üzerinde fırınlanmış(Newyork usulü) frambuazlı cheesecake
Özel ürettigimiz bisküvi üzerinde firinlanmis (Newyork usulü) Limonlu Cheesecake
Bitter çikolata krema içerisinde nefis profiterol toplari
Bitter çikolatalı muss üzerinde yoğun fıstık dolgusu
Çikolatalı kekin ve frambuazın nefis uyumu
Kek ortasından akan yoğun çikolata sosu ile sıcak kek sevenler için.
Müthiş kremsi dokusuyla yanık İspanyol Cheesecake.
Kırmızı kadife kekin süt ve peynir dolgusuyla harika uyumu
Beyaz çikolatali hafif muss üzerinde nefis orman meyveleri
Kakaolu kek,karamel sos,yer fıstığı ve beyaz çikolatalı muss
Kırmızı kadife kek,beyaz çikolatalı muss ile 2 kişilik lezzet
Vanilyalı kek ,beyaz çikolatalı muss,yaban mersini ve şeftali parçaları
Kremayı her katında ayrı renklerde tatlandırdığımız Gökkuşağı pastamız
Kek, genel olarak, genellikle içinde pişirildiği teneke tarafından şekillendirilen kısaltılmış veya kısaltılmamış çeşitli ekmeklerden herhangi biri veya daha spesifik olarak, genellikle zengin veya hassas olan şekerli bir ekmek. Fransa'nın kodlanmış mutfağında, tüm kekler veya gâteaux, sekiz temel hamurdan birinden türetilir: kısa hamur işi, pul hamur işi, tatlı hamur işi, savarin, tatlı çörek, baba, chou hamur işi ve genoise. Bunlara badem ezmesi, şekerli krema, baharatlar, meyveler ve kremler gibi sonsuz çeşitlilikte tatlandırıcı ve dekoratif içerik maddeleri eklenir.