Hibiskus, kuşburnu ve tarçın parçacıklarının yoğun kiraz tadı ile buluştuğu enfes bir karışımdır. French Press ile servis edilir.
Elma parçacıkları, hibiskus, kuşburnu, portakal kabuğu, limon kabuğunun elma aromasıyla taçlandırıldığı enfes bir içim sergilemektedir. French Press ile servis edilir.
Portakal, limon kabuğu, şeftali ve vanilya aromasına eklenen tarçın kabuğu bu güzel karışıma mistik bir tat vermiştir. French Press ile servis edilir.
Kuşburnu ve hibiskus parçacıklarının muhteşem uyumu, çilek aroması ile daha yoğun ve damağı dolduran bir çaya dönüştü. French press ile servis edilir.
Goji Berry meyvesi, ahududu aroması ile zenginleştirilerek sıcak bir meyve çayı deneyimi yaşatır. French Press ile servis edilir.
Kurutulmuş nar tanelerinin bitki parçacıkları ile özel karışımından oluşturan ve taze nar tadını alacağınız karışım. French Press ile servis edilir.
Kurutulmuş mayıs papatyası çiçeklerinin keyifli içimidir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. French Press ile servis edilir.
Kurutulmuş adaçayı yapraklarının keyifli içimidir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. French Press ile servis edilir.
Kurutulmuş çiçekli ıhlamur yapraklarının keyifli içimidir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. French Press ile servis edilir.
Açık yeşil dem rengi ile sakinlik vadeden yumuşak bir içimdir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. French Press ile servis edilir.
Kurutulmuş nane yaprakları ve limonun, limon aroması ile zenginleştirilmiş uyumundan oluşmuştur. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir.
Yoğun limon tadını sevenler için enfes bir lezzettir. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. French Press ile servis edilir.
Rezenenin yumuşak bir anason dokunuşu ile muhteşem uyumunu içermektedir. Şeker ilave edilmden tüketilmesi tavsiye edilir. French Press ile servis edilir.
Kış lezzetlerinin olmazsa olmazı; ıhlamur, karanfili hibiskus, kuşburnu, nane ve papatyanın ferahlatıcı etkisini hissettiren bir çaydır. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. French press ile servis edilir.
Melisa, elma, limon ve yasemin çiçeklerinin rahatlıtıcı ve huzur verici bir karışımı. Şeker ilave edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. French press ile servis edilir.
Mate yaprağı, yeşil çayi funda yapraklarıi biberiye ve kekiğin muhteşem uyumunu içermektedir. Şeker ilave edilmden tüketilmesi tavsiye edilir. French Press ile servis edilir.
İçinde hiçbir katkı olmadan demlendiğinde masmavi bir renk verir. Limon ya da herhangi bir asidin mavi çayın rengini mora veya pembeye dönüşmesini izlemek görsel olarak rahatlatıcı bir his verir.
Bitki çayları, eski atalarımızın çevrelerinde gördükleri bitkilerden, köklerden ve bitkilerden infüzyon yapıp onları tıbbi nedenlerle tüketmeleriyle çok eski zamanlardan beri var olmuştur. Bitkisel çaylarla ilgili belgeler eski Mısır ve Çin'e kadar uzanmaktadır. En eski Çin Farmakopesi kayıtları, Çin imparatoru “Shennong”un (MÖ 3000 civarında) bitki çaylarını kullanmasına atıfta bulunur. MS 1. yüzyılda Yunan hekim ve farmakolog Dioscorides, “De materia medica” adlı kitabında infüzyonların hazırlanmasında kullanılabilecek 600 şifalı bitkiden bahseder.